Vergelijk 3.075.313 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nieuwe Xtreamer Joyz nu te koop

Door , - 1 reactie

Xtreamer heeft een nieuwe smartphone met de naam Joyz. De smartphone heeft goede specificaties als een 4,7 inch scherm, 1,4 GHz quadcore-processor en 13-megapixelcamera. Het toestel is nu te koop voor 329 euro.

Xtreamer kondigde de Joyz al in maart stilletjes aan. Vanaf vandaag ligt het toestel in de winkels voor 329 euro. De smartphone beschikt over stel aardige specificaties, vooral wanneer je naar de prijs kijkt.

Zo heeft de Xtreamer Joyz:

  • een 4,7 inch HD-scherm (720x1280 pixels)
  • een supersnelle 1,4 GHz quadcore-processor
  • 1 GB werkgeheugen en 8 GB interne opslag
  • een 13-megapixelcamera achterop en een frontcamera van 2 MP
  • Android 4.0; update naar Jelly Bean beschikbaar.

Xtreamer Joyz

Veel voor weinig

Xtreamer probeert met haar Joyz een concurrent in de markt te zetten voor de Samsung Galaxy S III. De specificaties hebbenn op papier veel overeenkomsten, maar de Joyz is ruim 100 euro goedkoper. Het toestel draait nu nog op Android 4.0, maar een update naar Jelly Bean is inmiddels beschikbaar.

Daaroverheen heeft Xtreamer een eigen interface genaamd Deck gegeoten waardoor je onder andere je toestel gemakkelijk kunt rooten, ook heeft het toestel vrijwel geen extra software zoals bij de Samsung-toestellen. Hiermee is de smartphone uitermate geschikt voor ontwikkelaars en mensen die zelf willen kiezen wat ze met hun toestel doen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden