Vergelijk 2.698.904 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Opvolger Oppo Find 5 vanaf september te koop'

Door , - 1 reactie

De Oppo Find 5 krijgt mogelijk in september een opvolger die nog een stuk krachtiger is. Zo zou het toestel onder andere over een Snapdragon 800-processor beschikken.

Een opvolger van de Oppo Find 5 is binnen enkele maanden te koop, zo beweert het Chinese MyDrivers. Net als de eerste Find 5 zou deze opvolger beschikken over een 5 inch scherm met een Full HD-resolutie van 1080x1920 pixels. De processor zou een upgrade gekregen hebben: het hudige model heeft een Snapdragon S4, het nieuwe model waarschijnlijk de Snapdragon 800. Er zit 2GB RAM in de nieuwe Find 5.

8 megapixel frontcam

Achterop de nieuwe Find 5 zit nog steeds een 13 megapixel camera. De camera voorop heeft wel een upgrade gekregen: deze camera zou nu 8 megapixel zijn, wat behoorlijk indrukwekkend is voor een frontcam. De nieuwe Find 5 zou beschikken over 32GB opslagruimte, en voorzien zijn van NFC-ondersteuning. De naam van de nieuwe Oppo Find is nog onbekend; Find 6 lijkt onwaarschijnlijk, aangezien het toestel nog altijd een 5 inch scherm heeft.

Oppo Find 5

Nederlandse release

De Oppo Find 5 is een toestel met uitstekende specificaties met een relatief aantrekkelijke prijs. De eerste Oppo Find 5 is waarschijnlijk vanaf eind deze maand of begin juni te koop in Nederland. Distributeur MobiFocus brengt binnenkort de 16GB- en 32GB-versie van het toestel naar Nederland, al is de adviesprijs nog onbekend. Of MobiFocus ook de opvolger van de Find 5 in Nederland gaat verkopen is nog onduidelijk. 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden