Vergelijk 2.468.268 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Specificaties BlackBerry R10 lekken uit

Door ,

Nadat gisteren al een foto van de BlackBerry R10 opdook hebben we vandaag ook een lijstje met specificaties van deze mogelijke middenklasser.

Gisteren dook al een foto van een rode BlackBerry R10 op, vandaag hebben we ook de eerste specificaties inclusief enkele foto's van het  toestel in het zwart. En het moet gezegd worden: deze middenklasser biedt haast hetzelfde als de BlackBerry Q10, waarmee het opeens een heel aantrekkelijk toestel wordt. Beide toestellen beschiken over een fysiek QWERTY-toetsenbord, maar de adviesprijs van de R10 ligt vermoedelijk een paar honderd euro lager dan bij de Q10.

Specificaties BlackBerry R10

  • 3,1 inch touchscreen, resolutie van 720x720 pixels
  • 5 megapixel camera achterop, extra camera voorop
  • 2GB RAM-geheugen, 8GB interne opslagruimte
  • Loopt op BlackBerry 10.1
  • Accu van 1800 mAh, niet verwijderbaar

BlackBerry R10

Middenklasser

De BlackBerry R10 dook eerder dit jaar voor het eerst op, en is waarschijnlijk een middenklasser die loopt op het nieuwe BlackBerry 10-besturingssysteem. Daarmee lijkt het een goedkope tegenhanger van de BlackBerry Q10 te zijn: beide zijn voorzien van een fysiek QWERTY-toetsenbord, al heeft de R10 waarschijnlijk een adviesprijs die zo'n 200 tot 300 euro lager ligt dan de Q10. Ook zou er een goedkopere tegenhanger van de BlackBerry Z10 in de maak zijn, een BlackBerry-toestel met enkel een touchscreen, maar daarover is vooralsnog geen informatie uitgelekt.

BlackBerry R10 zwart naast BlackBerry Z10

BlackBerry R10

Bron: New Cell Phones

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden