Vergelijk 2.551.629 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus L7 II vanaf nu te koop

Door ,

De LG Optimus L7 II is nu bij Nederlandse webwinkels te koop. De smartphone heeft een 4,3 inch scherm, Android 4.1 (Jelly Bean) en een camera van maar liefst 8 megapixel. Het toestel kost iets minder dan 250 euro.

Begin dit jaar werd het portfolio van LG uitgebreid met de nieuwe Optimus L-serie. De Optimus L7 II is het duurste model van de drie en tevens de opvolger van de LG Optimus L7. De twee goedkopere toestellen hebben de namen LG Optimus L5 II en Optimus L3 II meegekregen; beide modellen druppelden afgelopen maanden al de winkels binnen.

Vandaag is het de beurt aan de LG Optimus L7 II. Het topmodel van de L-serie is voor nog geen 250 euro van jou. De specificaties zijn hieronder te vinden:

  • 4,3 inch touchscreen (480x800 pixels)
  • 1 GHz dualcore-processor met 768 RAM werkgeheugen
  • 2.640 mAh accu: extra lang doen met één acculading
  • Draait op Android 4.1 inclusief toegang tot duizenden apps
  • Handige LG-features zoals Q-Slide en QMemo
  • 8-megapixelcamera achterop met Cheese-functie; VGA-camera voorop

LG Optimus L7 II

De ideale middenklasser

Je kent het vast wel: je bent op zoek naar een nieuwe smartphone, maar wilt hier niet meteen 500 euro of meer voor uitgeven. Gelukkig zijn er genoeg telefoons op de markt die je niet meteen een rib uit je lijf kosten. Een daarvan is de LG Optimus L7 II. Het toestel heeft een lekker groot scherm, een goede accu en draait op Android 4.1 met talloze apps en features.

Ook LG heeft een aantal handige features aan de Optimus L7 II toegevoegd. Zo is er de Smart LED; een led-lampje om de homeknop heen die per melding een andere kleur weergeeft. Zo weet je zonder op het scherm te kijken of je een e-mail of Facebook-berichtje hebt. Met QSlide kun je makkelijk multitasken door meerdere schermen tegelijk te openen. Ook is er de Quick Button aan de zijkant waaraan je zelf een functie kunt toewijzen, bijvoorbeeld het openen van de browser.

LG Optimus L7 II kopen?

Zie je zo'n LG Optimus L7 II wel zitten? De smartphone is vanaf nu bij verschillende webwinkels te koop. GSMinfo.nl keek waar je de smartphone het goedkoopste kunt krijgen. In combinatie met een abonnement betaal je 20 euro per maand voor de LG Optimus L7 II. Het toestel krijg je er dan gratis bij. Wil je hem liever los kopen? Een LG Optimus L7 II zonder abonnement kost je 242 euro.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden