Vergelijk 2.698.904 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Yarvik Novo Compact en Ingenia Horizon nu te koop

Door ,

Twee nieuwe smartphones van Yarvik zijn vanaf deze week in Nederland verkrijgbaar, de Yarvik Novo Compact en de Ingenia Horizon. Beide zijn aantrekkelijk geprijsd en zijn mogelijk een interessante optie voor koopjesjagers.

Op de Nederlandse smartphonemarkt is Yarvik een vrij onbekend bedrijf. Yarvik produceert echter al geruime tijd goedkope Android-tablets, en brengt sinds kort ook smartphones uit. Onlangs probeerden we op GSMinfo.nl al de Yarvik Ingenia Synchro en de Ingenia X1 uit, vandaag wordt het Yarvik-assortiment uitgebreid met de nieuwe Novo Compact en Ingenia Horizon. De één een mogelijke nieuwe budgettopper, de ander een middenklasser met een lekker groot scherm.

Yarvik Novo Compact

Yarvik Novo Compact

De Yarvik Novo Compact is één van de goedkoopste Android-smartphones van het moment. Een losse Yarvik Novo Compact kost minder dan 100 euro, terwijl een gratis Novo Compact al mogelijk is met abonnementen vanaf 12 euro per maand. Toch biedt deze Yarvik nog redelijke specificaties: een 3,5 inch touchscreen, twee camera's, én dual-SIM ondersteuning. Zo kun je twee SIM-kaarten tegelijkertijd gebruiken op dit toestel; wel zo handig als je bijvoorbeeld aparte SIM-kaarten hebt voor werk en privé!

  • 3,5 inch scherm met resolutie van 320x480 pixels
  • Loopt op Android 2.3 Gingerbread
  • Voorzien van twee camera's: 2 megapixel achterop, VGA-camera voorop
  • Ondersteunt dual-SIM
  • Lage verkoopprijs

Yarvik Ingenia Horizon

Yarvik Ingenia Horizon

Met de Yarvik Ingenia Horizon haal je voor een lage prijs een Android-smartphone met een lekker groot scherm in huis. Een losse Yarvik Ingenia Horizon kost minder dan 200 euro, en in combinatie met een abonnement is het toestel verkrijgbaar vanaf 12 euro per maand. In ruil daarvoor krijg je een vrij compleet Android-toestel: naast het 5 inch scherm beschikt de Ingenia Horizon ook nog over een krachtige dual-core processor en twee camera's. Daarnaast ondersteunt ook de Ingenia Horizon dual-SIM.

  • 5 inch scherm met resolutie van 480x800 pixels
  • Loopt op Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • 1 GHz dual-core processor
  • Twee camera's, 5 megapixel achterop, VGA-camera voorop
  • Ondersteunt dual-SIM

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden