Vergelijk 2.698.904 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Asha 308 nu te koop

Door ,

Op zoek naar een goedkope telefoon mét touchscreen en dual-SIM? De Nokia Asha 308 is vanaf dit weekend in Nederland verkrijgbaar voor minder dan 100 euro.

De Nokia Asha 308 is nu te koop in Nederland, en wordt zowel los als in combinatie met een abonnement aangeboden. Officieel zou het toestel niet hier verkocht worden, maar een enkele webwinkel verkoop een importversie van het toestel die volledig geschikt is voor de Nederlandse markt. Een losse Nokia Asha 308 is al verkrijgbaar voor minder dan 100 euro. In combinatie met een abonnement kost een gratis Nokia Asha 308 zo'n 12 euro per maand.

Apps

De Nokia Asha 308 is onderdeel van Nokia's Asha-familie, goedkope toestellen die qua functies eigenlijk nauwelijks verschillen met sommige smartphones. Zo ook de Asha 308: het toestel kost minder dan de meeste goedkope Android-smartphones, maar heeft wel een touchscreen, een camera, en apps voor populaire social media-sites zoals Twitter en Facebook. Via de Ovi Store kun je daarnaast meer apps en games downloaden.

Specificaties van de Nokia Asha 308

  • Compact 3 inch TFT-touchscreen
  • Inclusief apps voor Twitter, Facebook en meer
  • 2 megapixel camera achterop
  • Accu gaat lang mee: tot wel 570 uur op stand-by!
  • Ondersteunt dual-SIM

Dual-SIM

Deze budgettopper is het broertje van de Asha 309, die sinds eerder dit jaar in Nederland wordt verkocht. De Asha 308 en Asha 309 zijn qua functies vrijwel identiek, met één groot verschil: de Asha 308 ondersteunt ook dual-SIM. Dat is handig als je aparte SIM-kaarten hebt voor bijvoorbeeld werk en privé, want je kunt twee SIM-kaarten tegelijkertijd actief hebben in dit toestel. Dat heeft als nadeel dat de Asha 308 géén WhatsApp ondersteunt, terwijl de Asha 309 dit wel doet. Het is vooralsnog niet mogelijk om WhatsApp te gebruiken op een dual-SIM toestel, al is dit wel iets wat Nokia zegt op te willen lossen in de nabije toekomst.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden