Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Mid-price Samsung Galaxy Core lekt uit

Door ,

De eerste beelden zijn uitgelekt van de Samsung Galaxy Core, een mogelijk nieuwe mid-price toestel van Samsung dat dual-SIM ondersteunt.

De Samsung Galaxy Core wordt een nieuw dual-SIM toestel dat binnenkort al in de winkels ligt, zo beweert het Russische Hi-Tech. De Galaxy Core lijkt een mid-price te worden: iets minder indrukwekkend dan een vlaggenschip als de Galaxy S4, iets duurder dan een budgettoestel. Toch zien de specificaties van de Galaxy Core er nog altijd prima uit. Het toestel zou een 4,3 inch scherm krijgen met een resolutie van 480x800 pixels, en zou lopen op Android 4.1 Jelly Bean.

Samsung Galaxy Core

Specificaties

Daarnaast heeft het toestel waarschijnlijk een 1,2 GHz dual-core processor, met 768MB RAM-geheugen. Er is 8GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD-kaarten. Vanzelfspreken is er ondersteuning van WiFi, Bluetooth en GPS, en daarnaast zou ook dual-SIM mogelijk zijn. Daarmee is het mogelijk twee SIM-kaarten in één toestel te stoppen. Achterop de Galaxy Core zou een 5 megapixel camera zitten. Het toestel, waarvan het modelnummer GT-I8262 zou zijn, heeft afmetingen van 130 bij 68 bij 9 millimeter en weegt waarschijnijk 140 gram.

Nederlandse release?

Volgens de geruchten gaat de Samsung Galaxy Core vanaf halverwege mei verkocht worden in China en Rusland, met een adviesprijs van rond de 320 euro, Het is nog onbekend of de Galaxy Core ook in Nederland verkocht gaat worden, maar de kans is groot dat op z'n minst buitenlandse modellen van de Galaxy Core uiteindelijk hier beschikbaar zullen zijn via de grijze import.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden