Vergelijk 2.468.378 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Waterdichte Samsung Galaxy S4 Active deze zomer'

Door ,

Volgens de Wall Street Journal ligt deze zomer de Samsung Galaxy S4 Active in de winkels, een waterdichte versie van Samsung's huidige vlaggenschip.

De Samsung Galaxy S4 is vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar, maar Samsung staat voorlopig nog niet stil met het uitbrengen van nieuwe producten. Volgens de Wall Street Journal verschijnt deze zomer de Samsung Galaxy S4 Active, een versie van het vlaggenschip die stof- en waterdicht is. Day hoorden we eerder deze week al van een CEO van Samsung, maar de Wall Street Journal brengt voor het eerst de Active-naam naar buiten.

Samsung Galaxy S4

Design

De Samsung Galaxy S4 Active zou vrijwel identiek zijn aan de 'gewone' Galaxy S4 qua specfiicaties: ook de Active krijgt waarschijnlijk een krachtige quad-core processor en een flink 5 inch scherm met Full HD-resolutie. Ook aan het design zou weinig zijn veranderd; er zouden slechts enkele kleine aanpassingen gemaakt zijn om het toestel waterdicht te krijgen. De Samsung Galaxy S4 Active zou deze zomer in de winkels moeten liggen, maar het is nog onbekend of en wanneer deze toughphone naar Nederland zou komen. We houden je op de hoogte indien Samsung het bestaan van het toestel officieel maakt!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden