Vergelijk 2.468.378 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Waterdichte Samsung Galaxy S4 verschijnt binnenkort'

Door ,

Een stevige en waterdichte versie van de Samsung Galaxy S4 zou binnen enkele weken onthuld moeten worden, zo beweert een CEO van Samsung Gulf.

Een stevigere versie van de Samsung Galaxy S4 zou in de maak zijn, zo beweert Samsung Gulf CEO Young Soo Kim. Tijdens een Q&A liet Kim weten dat een stevigere Galaxy S4 binnen enkele weken onthuld zou moeten worden. Deze toughphone-versie van Samsung's vlaggenschip zou stof- en waterdicht zijn. Het zou niet Samsung's eerste stevige smartphone zijn; het bedrijf bracht onlangs nog de Galaxy Xcover 2 uit, ook een waterdicht Android-toestel.

Mogelijk wil Samsung hiermee beter kunnen concurreren met Sony. Dat bedrijf lanceerde eerder dit jaar al de Xperia Z, een zeer krachtige smartphone die qua specificaties vergelijkbaar is met de Galaxy S4, maar daarnaast ook nog eens stof- en waterdicht is. Steeds meer fabrikanten brengen stevige versies van hun toestellen uit: onder andere Sony, Samsung, Huawei, Alcatel en Motorola hebben de afgelopen maanden allemaal smartphones uitgebracht die waterproof zijn.

Bron: Techview

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden