Vergelijk 2.557.051 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei Ascend G615 nu te koop

Door ,

De Huawei Ascend G615 is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. Deze smartphone biedt uitstekende specificaties voor een lage prijs en is een speciale Europese versie van de Huawei Honor 2.

De Huawei Ascend G615 is nu te koop in Nederland bij verschillende webwinkels. De Ascend G615 is een krachtige Android-smartphone die met een relatief lage adviesprijs verkocht wordt: een losse Huawei Ascend G615 is al verkrijgbaar vanaf 279 euro. In combinatie met een abonnement heb je al een gratis Huawei Ascend G615 vanaf 20 euro per maand. De Ascend G615 is de Europese versie van de Huawei Honor 2: de twee toestellen zijn nagenoeg identiek, al moet de Europese versie het met ietsje minder RAM-geheugen doen.

Specificaties Huawei Ascend G15

  • 4,5 inch touchscreen met 720p-resolutie
  • Loopt op Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Voorzien van twee camera's: 8 megapixel achterop
  • 1,4 GHz quad-core processor, 1GB RAM-geheugen
  • 8GB opslagruimte ingebouwd, uitbreidbaar met microSD

Huawei Ascend G615

Goed én goedkoop

Huawei is in Europa nog een vrij onbekend merk, maar het bedrijf weet vaak uitstekende smartphones neer te zetten voor een lekker lage prijs. De Ascend G615 is daar een goed voorbeeld van: qua specificaties zou het toestel moeiteloos mee moeten kunnen met de Android-vlaggenschepen van de afgelopen twaalf maanden, maar de G615 is ruim honderd euro goedkoper dan de concurrentie. 

Binnenkort brengt Huawei ook nog de Ascend Mate op de markt. De Ascend Mate is een reusachtige 6,1 inch phablet die behoorlijk krachtig is, maar een adviesprijs meekrijgt die flink onder de vergelijkbare Galaxy Note II ligt. Huawei voorziet ons dus ook de komende maanden nog van allerlei budgettoppers.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden