Vergelijk 2.862.519 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'Android 4.1 update voor Sony Xperia's onderweg'

Door , - 1 reactie

Goed nieuws voor bezitters van een Sony Xperia uit 2012: komende week maakt het bedrijf bekend wanneer de Android 4.1 Jelly Bean-update voor deze toestellen gelanceerd wordt.

Enkele maanden geleden maakte Sony al bekend dat vrijwel alle smartphones die het bedrijf in 2012 uitbracht een update naar Android 4.1 Jelly Bean zouden ontvangen. Wanneer die update precies plaats zou vinden liet Sony nog even geheim, maar het Japanse bedrijf laat zijn klanten niet al te lang meer wachten.

n een nieuwe tweet zegt het bedrijf dat het werk bijna klaar is, en dat er komende week meer bekendgemaakt zal worden. De update zal onder andere beschikbaar zijn voor de Xperia S, Xperia P, Xperia SL, Xperia Ion, Xperia Go, en de Xperia Acro S. Goedkopere modellen als de Sony Xperia Sola, Xperia Miro, Xperia Tipo en Xperia U blijven helaas op Android 4.0 steken.

Nieuw in Android 4.1 Jelly Bean

Android 4.1 Jelly Bean brengt verschillende verbeteringen met zich mee. Zo heeft Google onder de noemer van 'Project Butter' ervoor gezorgd dat Android een stuk soepeler loopt, en dat je zelfs op budgetmodellen zelden last zult hebben van stotterende en haperende menu's. Ook nieuw is de toevoeging van Google Now, een handige dienst van Google die je informatie biedt zonder dat je er naar hoeft te zoeken, op basis van je locatie en zoekgeschiedenis. Zo kan Google Now je automatisch vertrektijden van stations in de buurt bieden, of interessante locaties om een keertje langs te gaan.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden