Vergelijk 2.694.849 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Facebook Home nu beschikbaar in Nederland

Door ,

Facebook Home is nu ook in Nederland beschikbaar. Facebook's launcher werd dit weekend al gelanceerd in Amerika, maar is nu ook in Nederland via Google Play te downloaden.

Het nieuwe Facebook Home is vanaf vandaag te downloaden via Google Play in Nederland. Facebook Home is een speciale 'launcher' voor je smartphone die je toestel omtovert tot een echte Facebook Phone. Home is in feite een nieuwe interface waarbij Facebook centraal staat. Op je homescreen zie je niet langer je widgets en snelkoppelingen, maar de laatste updates en foto's van je vrienden. Ook kun je vanuit Facebook Home direct op je posts van je vrienden reageren zonder dat je de Facebook-app hoeft te openen.

Facebook Home

Niet voor alle smartphones

Facebook Home werkt vooralsnog alleen op een klein aantal Android-smartphones. De app kan op dit moment alleen gedownload worden door bezitters van de HTC One, One X, One X+, en de Samsung Galaxy S III, Galaxy S4 en Galaxy Note II. Volgens Facebook is de app niet compatibel met andere toestellen, al is het via een omweg wel mogelijk de app op vrijwel elke Android-smartphone te zetten. Facebook hoopt de app uiteindelijk wel zelf voor alle Android-toestellen beschikbaar te maken.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden