Vergelijk 2.541.962 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Huawei Honor 2 nu te koop

Door ,

De Huawei Honor 2 is vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland. Het is een behoorlijk krachtig Android-toestel met een verrassend lage prijs.

Huawei Honor 2De Huawei Honor 2 is nu te koop in Nederland, zowel los als in combinatie met een abonnement. De Honor 2 is een beetje een verrassing: deze Android-smartphone is verkrijgbaar voor minder dan 300 euro, maar beschikt wel over een krachtige 1,4 GHz quad-core processor. Daarmee is het één van de goedkoopste quad-core smartphones van het moment. Een gratis Huawei Honor 2 is in combinatie met een abonnement al verkrijgbaar vanaf 24 euro per maand; een losse Huawei Honor 2 is natuurlijk ook verkrijgbaar. In Europa wordt het toestel uitgebracht als de Huawei Ascend G615, maar sommige winkels bieden het toestel aan als de Huawei Honor 2.

Specificaties

  • 4,5 inch IPS-touchscreen met HD-resolutie
  • Krachtige 1,4 GHz quad-core processor
  • 2GB RAM-geheugen
  • Loopt op Android 4.0 Ice Cream Sandwich
  • Twee camera's, 8 megapixel achterop
  • 8GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD-kaarten

Veel kracht voor weinig geld

Het opvallendste onderdeel van de Honor 2 is de behoorlijk krachtige 1,4 GHz quad-core processor. Smartphones van andere fabrikanten uit dezelfde prijsklasse moeten het vaak met een dual-core doen. Door die krachtige processor ben je ervan verzekerd dat alles eigenlijk soepel loopt: apps starten razendsnel op, en menu's zullen zelden haperen. Omdat de Honor 2 daarnaast óók nog eens is voorzien van 2GB RAM-geheugen kun je gemakkelijk meerdere apps tegelijkertijd open hebben staan en er razendsnel tussen wisselen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden