Vergelijk 2.876.041 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Fame nu te koop

Door ,

Vanaf vandaag verkrijgbaar in Nederland: de Samsung Galaxy Fame. De Galaxy Fame is een goedkope Android-smartphone met een stijlvol uiterlijk.

Nu te koop in Nederland: de Samsung Galaxy Fame, een nieuw budgettoestel van Samsung dat op Android 4.1 Jelly Bean loopt. Samsung heeft de Galaxy Fame voorzien van hetzelfde hippe uiterlijk als de andere Galaxy's, maar de prijs van de Galaxy Fame ligt een stuk lager dan bijvoorbeeld de Galaxy S III. Zie jij een gratis Samsung Galaxy Fame in combinatie met een nieuw abonnement wel zitten? Je hebt er al eentje vanaf slechts 12 euro per maand. Een losse Samsung Galaxy Fame is verkrijgbaar vanaf 187 euro.

Samsung Galaxy Fame specificaties

  • 3,5 inch TFT-touchscreen met resolutie van 320x480 pixels
  • Loopt op Android 4.1 Jelly Bean
  • 1 GHz processor, 512 MB RAM-geheugen
  • 4GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD-kaarten
  • Voorzien van 5 megapixel camera achterop, extra VGA-camera voorop

Betaalbaar smartphone-gemak

Samsung Galaxy FameDe Samsung Galaxy Fame is een goedkope smartphone die over alles beschikt wat je van een gloednieuw toestel zou verwachten. Zo loopt de Galaxy Fame op Android 4.1 Jelly Bean, wat betekent dat je niet alleen voorzien bent van handige Google-diensten als Gmail en Google Now, maar dat je via Google Play ook meer dan een half miljoen apps kunt downloaden. Of je nu op zoek bent naar WhatsApp, Facebook, Angry Birds of een andere app, via Google Play download je het voor je Galaxy Fame.

Ook is de Galaxy Fame voorzien van twee camera's. Achterop zit een 5 megapixel camera, waarmee je niet alleen prima foto's maar ook video's zult kunnen maken. Voorop zit ook nog eens een VGA-camera, zodat je je smartphone kan gebruiken om te videochatten of zelfs als spiegel. Samsung heeft de Galaxy Fame daarnaast volgestopt met enkele handige eigen functies, waaronder S Beam (waarmee je via NFC gemakkelijk bestanden kan doorsturen) en Direct Call (bel direct iemand op vanuit een SMS'je door de telefoon tegen je oor aan te houden).

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden