Vergelijk 2.457.904 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'HTC One X update naar Android 4.2 deze zomer'

Door , - 1 reactie

De HTC One X en de HTC One X+ zouden binnen enkele maanden bijgewerkt worden naar Android 4.2 Jelly Bean, de nieuwste versie van Google's mobiele besturingssysteem.

HTC One XGoed nieuws voor bezitters HTC's vlaggenschipmodellen van van vorig jaar. Zowel de HTC One X als de HTC One X+ zullen namelijk in de nabije toekomst een update krijgen naar Android 4.2.2 Jelly Bean en HTC Sense 5.0. Dat tweet LlabTooFeR, een Twitter-gebruiker die het in het verleden vaker bij het juiste eind heeft gehad.

Volgens LlabTooFeR zou de update vanaf juni of juli uitgerold worden, wat betekent dat we er binnen enkele maanden mee aan de slag kunnen. HTC heeft nog niet op het bericht gereageerd, maar heeft al eerder aangegeven dat beide toestellen in de loop van 2013 bijgewerkt zouden worden.

Nieuw in Android 4.2 Jelly Bean

Android 4.2 Jelly Bean is de nieuwste versie van Google's mobiele besturingssysteem. Google heeft relatief weinig vernieuwd ten opzichte van de vorige versie van Android. Nieuw in Android 4.2 is onder andere de mogelijkheid om widgets toe te voegen aan je lockscreen, en om panoramafoto's te maken met de nieuwe Photo Sphere-optie in de camera-app. Ook kun je nu je notificaties vergroten om meer informatie te krijgen over die notificaties.

Sense 5.0 & Blinkfeed

HTC voorziet zijn vorige vlaggenschepen ook nog eens van HTC Sense 5.0. De nieuwste versie van Sense is op dit moment alleen nog terug te vinden op de HTC One, die binnenkort in de winkels ligt. Het is nog onduidelijk welke Sense 5.0-functies van de HTC One op de One X en One X Plus terug te vinden zullen zijn, maar vermoedelijk wordt in ieder geval Blinkfeed overgezet. Blinkfeed is de grootste vernieuwingen in HTC Sense. Hiermee zie je op je homescreen automatisch de laatste updates binnenstromen van al je favoriete nieuws- en social media-bronnen. Je hebt voor Blinkfeed de keuze uit meer dan duizend verschillende websites zodat er altijd wat voor je tussenzit.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden