Vergelijk 3.855.258 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Voorverkoop Samsung Galaxy S4 gaat van start

Door ,

Het is zover: geïnteresseerden kunnen de Samsung Galaxy S4 bestellen. De verwachting is dat de toestellen eind april uitgeleverd worden. De Samsung Galaxy S4 is de opvolger van de immens populaire Galaxy S III.

De Galaxy S-reeks van Samsung heeft altijd al op veel aandacht en waardering kunnen rekenen. Het begon echter pas echt goed te lopen bij de Samsung Galaxy S II, die wereldwijd meer dan 40 miljoen keer werd verkocht. Ook de opvolger, de Galaxy S III, ging als zoete broodjes over de toonbank. In iets minder dan twee maanden verkocht het Koreaanse concern tien(!) miljoen exemplaren. De Galaxy S III was daarmee gelijk de meest succesvolle smartphone van Samsung aller tijden. Gaat de nieuwe Samsung Galaxy S4 ook zo goed verkopen?

Meer meer meer!

Daar lijkt het wel op. Alleen fouten aan de kant van Samsung kunnen nu nog roet in het eten gooien. Als de S4 bijvoorbeeld door productieproblemen vertraagd wordt of slechts in heel beperkte mate beschikbaar is, zou dat een deuk in de verkopen kunnen veroorzaken. Anderszins is het bijna onmogelijk dat de S4 geen knallend verkoopsucces wordt. Toch zijn de prijzen niet mals. Voor een losse Samsung Galaxy S4 betaal je al gauw bijna 700 euro, wat niet vreemd is met een adviesprijs van 699,-. Als je de Samsung Galaxy S4 gratis wil bij een abonnement, moet je er vanuit gaan dat je minstens 38 euro per maand gemiddeld kwijt gaat zijn. We verwachten overigens niet dat dit de consument tegen gaat houden. Bij de release van de S III lagen de prijzen ook zo hoog en die verkocht ook in een duizelingwekkend tempo. Wat ga jij doen? Wil je ook een S4 of ben je tevreden met je huidige (Samsung-)toestel? Laat je mening horen in de reacties!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden