Vergelijk 2.380.786 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus L3 II nu te koop

Door ,

De LG Optimus L3 II is vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar. De Optimus L3 II is de opvolger van de Optimus L3 en heeft vooral onder de motorkap een flinke upgrade gekregen.

De jongste telg uit de Optimus L-familie is de LG Optimus L3 II. De L-serie is inmiddels toe aan zijn tweede generatie, en is flink opgefrist. Naast de Optimus L3 II bestaat de L-serie ook nog uit de L5 II en de L7 II. Onderaan de ladder staat niet alleen naamsgewijs maar ook op basis van prijs de L3 II. De kleine LG-telefoon heeft een grotere accu dan zijn voorganger, en is bovendien uitgerust met de nieuwste versie van Android, te weten 4.1 Jelly Bean. 

Onder de motorkap

Echt veel is er niet veranderd aan de L3 II, maar de uitgevoerde veranderingen hebben wel veel impact. Eerst even kort de belangrijkste eigenschappen van de LG Optimus L3 II op een rijtje:

  • LG Optimus L3 II voorkant3.2 inch touchscreen
  • Forse 1540 mAh batterij
  • Loopt op Android 4.1 Jelly Bean
  • Voorzien van handige LG-software

Zoals gezegd is er aan het formaat en het scherm weinig gesleuteld door LG. Het 3.2 inch touchscreen is gebleven, en ook de afmetingen zijn hetzelfde. Wat wel is veranderd is het besturingssysteem. Met Android 4.1 Jelly Bean maakt LG een grote stap; de L3 was uitgerust met het relatief oude 2.3 Gingerbread. De keuze voor 4.1 Jelly Bean is een heel prettige. Op die manier heb je namelijk toegang tot de laatste apps uit het Android-universum, en daar komt nog bij dat de laatste versie van Android speciaal is geoptimaliseerd om vlot te werken op minder krachtige telefoons. 

Nu te koop

Lijkt het je wel wat, zo'n Optimus L3 II? Vanaf vandaag is de L3 II zowel met een abonnement als los te verkrijgen. Bij GSMinfo helpen we je graag de laagste prijs te vinden, dus als je op zoek bent naar een gratis LG Optimus L3 II, in combinatie met een abonnement, zoek dan niet verder. Ook een losse LG Optimus L3 II zonder abonnement is gemakkelijk via GSMinfo.nl te vinden, voor minder dan 125 euro. De L3 II is verkrijgbaar in twee kleuren: zwart en wit. 

LG Optimus L3 II Dual Sim

Voor de multitaskers onder ons is er een speciale dual-sim variant van de L3 II beschikbaar, de LG Optimus L3 II Dual Sim. Daarmee kun je op twee SIM-kaarten tegelijkertijd bereikbaar zijn, ideaal voor mensen die twee mobiele nummers moeten onderhouden maar geen zin om twee telefoons mee te zeulen. Momenteel is de Dual Sim nog niet verkrijgbaar, maar daar zou in de nabije toekomst verandering in moeten komen.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden