Vergelijk 2.953.014 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Yarvik Ingenia Synchro nu te koop

Door ,

De Yarvik Ingenia Synchro is vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland. Het is een kekke nieuwe Android-smartphone met een verrassend laag prijsje.

Yarvik Ingenia SynchroYarvik is nieuw: het bedrijf is pas sinds kort op de Nederlandse smartphonemarkt actief, al brengen ze al langer tablets uit. Eerder dit jaar verscheen al de Yarvik Ingenia X1, vanaf deze week is ook de Yarvik Ingenia Synchro verkrijgbaar bij verschillende Nederlandse webwinkels. De Ingenia Synchro kost iets meer dan 200 euro, maar heeft wel een lekker groot scherm van 4,5 inch. Het Android-toestel is daarnaast óók nog eens dual-SIM, wat betekent dat je er twee SIM-kaarten tegelijk in kwijt kunt.

Nu te koop

De Yarvik lngenia Synchro is nu verkrijgbaar bij verschillende Nederlandse webwinkels, en bij GSMinfo.nl helpen we je de laagste prijzen te vinden. Een goede smartphone hoeft niet honderden euro's te kosten, zo bewijst de prijs van dit toestel: een losse Ingenia Synchro is al verkrijgbaar voor 229 euro. Op dit moment zijn er nog geen webwinkels die de Yarvik Ingenia Synchro in combinatie met een abonnement aanbieden, maar met de lage prijs kun je er altijd voor kiezen een goedkoop SIM-only abonnement af te sluiten.

Specificaties

  • 4,5 inch IPS-touchscreen met resolutie van 540x960 pixels
  • Loopt op Android 4.0: download duizenden apps!
  • Voorzien van 1 GHz dual-core processor
  • 8 megapixel camera achterop, extra camera voorop
  • Dual-SIM: altijd bereikbaar op twee SIM-kaarten!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden