Vergelijk 2.843.621 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Xperia E nu te koop

Door ,

De Sony Xperia E is vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar. Het is een Android-toestel van iets meer dan 100 euro dat je voorziet van alle smartphonegemakken.

Sony's nieuwste budgetsmartphone, de Xperia E, is vanaf vandaag in Nederland verkrijgbaar. Het goedkope Android-toestel wordt inmiddels aangeboden door verschillende webwinkels. Met de Xperia E bewijst Sony dat een goede smartphone niet duur hoeft te zijn. Het toestel kost slechts iets meer dan 100 euro, maar doet alles wat een smartphone zou kunnen doen. Daarnaast zit de Xperia E vol met nuttige functies. Met extended standby gaat je telefoon tot wel vier keer zo lang mee op standby, en dankzij HD Voice klinken al je gesprekken duidelijk en helder.

Nog even de belangrijkste specificaties van de Xperia E op een rijtje:

  • 3,5 inch touchscreen met resolutie van 320x480 pixels
  • 3,2 megapixel camera
  • Loopt op Android 4.1 Jelly Bean
  • Voorzien van 1 GHz processor
  • 4GB opslagruimte, uitbreidbaar met microSD-geheugen

Nu te koop

Zie jij zo'n Sony Xperia E wel zitten? Het toestel is vanaf deze week zowel los als in combinatie met een abonnement te krijgen, en bij GSMinfo.nl helpen we je de laagste prijs te vinden. Een losse Sony Xperia E is verkrijgbaar vanaf 137 euro. Een gratis Sony Xperia E in combinatie met een abonnement kan van jou zijn vanaf 12 euro per maand. Op dit moment lijkt alleen de zwarte Xperia E direct leverbaar zijn; de witte versie van de Xperia E ligt als alles meezit binnenkort in de winkels.

Xperia E Dual

Eerder dit jaar verscheen al de Sony Xperia E Dual, een dual-SIM versie van dit toestel. Kies je voor een telefoon met dual-SIM, dan kun je twee SIM-kaarten tegelijk kwijt in je toestel. Dat is handig als je bijvoorbeeld aparte SIM-kaarten hebt voor werk en privé. Je bent met de Xperia E Dual altijd bereikbaar op beide SIM-kaarten, en hebt continu toegang tot beide adressenboeken. De Xperia E Dual kost ietsje meer maar dan de 'gewone' Xperia E, maar is nog steeds één van de goedkoopste dual-SIM smartphones van het moment.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden