Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC Desire X Android 4.1 Jelly Bean update onderweg?

Door , - 1 reactie

De HTC Desire X krijgt mogelijk in de nabije toekomst een update naar Android 4.1 Jelly Bean, zo blijkt uit nieuwe informatie.

Een update voor de HTC Desire X naar Android 4.1 Jelly Bean is onderweg, zo blijkt uit informatie die terug te vinden is op de Bluetooth SIG-website. De site toont een lijst met specificaties van een toestel met hetzelfde modelnummer als de Desire X, met een klein verschil: het toestel loopt op Android 4.1 Jelly Bean. De huidige versie van de Desire X loopt echter nog op Android 4.0 Ice Cream Sandwich, wat erop wijst dat HTC druk bezig is met een update voor het toestel.

Nieuw in Android 4.1

HTC heeft nog niet officieel bevestigd of de Desire X bijgewerkt zal worden, maar we hoeven hopelijk niet al te lang meer te wachten. Het toestel ligt sinds het najaar van 2012 in de winkels; in onze HTC Desire X review waren we destijds behoorlijk te spreken over de prijs-kwaliteittopper. Met Android 4.1 Jelly Bean zou het toestel voorzien van allerlei handige nieuwe functies, waaronder Google Now, en snelheidsverbeteringen die ervoor zorgen dat het toestel soepeler loopt.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden