Vergelijk 2.468.268 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung toont voorproefje Galaxy S IV

Door ,

Samsung heeft op haar Amerikaanse Twitter een tipje van de sluier opgelicht. Het bedrijf heeft een foto geplaatst waar een gedeelte van de nieuwe Samsung Galaxy S4 te zien is. Het nieuwe vlaggenschip wordt op 14 maart in New York aangekondigd.

Samsung Mobile US heeft op haar Twitter een foto van de Samsung Galaxy S4 geplaatst. Het toestel is niet helemaal te zien, slechts de bovenste helft is opgelicht. De fabrikant gaat donderdag 14 maart om 0:00 uur (Nederlandse tijd) haar nieuwe vlaggenschip in New York presenteren. De foto lijkt sterk op de afbeelding die gisteren is uitgelekt; daar werd nog flink over getwijfeld aangezien het toestel wel erg op de Samsung Galaxy S III lijkt.

Veel al uitgelekt

De afgelopen weken is er veel over de nieuwe Samsung-smartphone geschreven. Veel eigenschappen zijn dan ook al uitgelekt; of deze ook kloppen is natuurlijk nog maar de vraag. Naar verluidt zal de nieuwe Samsung Galaxy S4 beschikken over een 5 inch Full HD-scherm, een octacore-processor van Samsung met 2 GB RAM, 13-megapixelcamera en natuurlijk Android 4.2. Ook zou Samsung nieuwe features gaan presenteren waaronder Eye Scroll waarmee je kunt scrollen op bijvoorbeeld een webpagina met je ogen. We zullen het allemaal gaan zien over twee dagen.

Samsung Galaxy S4

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden