Vergelijk 2.948.599 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony komt met nieuwe middenklasser Xperia L

Door ,

Volgens Xperia Blog komt Sony binnenkort met een nieuwe middenklasser die de naam Xperia L zal dragen. Het toestel zal over een 4,3 inch touchscreen, 1 GHz dualcore-processor en 8-megapixelcamera met Exmor RS beschikken.

Sony zal naast de Xperia SP ook met de Xperia L komen. De laatste is een middenklasser en heeft een 4,3 inch touchscreen (480 bij 854 pixels), een 1 GHz dualcore-processor van Qualcomm en een 8-megapixelcamera met de Exmor RS-technologie. Het toestel heeft als codenaam TaoShan (C210X) meegekregen.

Xperia Blog bracht het nieuws naar buiten; volgens de website heeft de nieuwe Xperia L ook 8 GB aan intern geheugen (uitbreidbaar), een 1700 mAh-accu en Android 4.1.2 (Jelly Bean). De Sony-smartphone zal tegelijkertijd met de Xperia SP uitkomen; al is het nog niet bekend wanneer de officiële aankondiging plaats zal vinden.

Sony Xperia SP

De Sony Xperia SP werd eigenlijk verwacht op het Mobile World Congress, maar daar heeft de telefoon zijn gezicht niet laten zien. Naar verluidt zal dit toestel met codenaam HuaShan (C530X) een 4,6 inch scherm (720p) hebben met een 1,7 GHz dualcore-processor, 8-megapixelcamera (Exmor RS) en 8 GB aan interne opslagruimte. Qua specificaties lijkt het toestel hiermee erg op de Xperia L afgezien van het scherm en de processor. Hieronder is een foto van de Sony Xperia SP te zien.

Sony Xperia SP

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden