Vergelijk 3.440.890 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Windows Mobile 6.5 update ook gratis voor drie HTC modellen

Door , - 5 reacties

Bezitters van HTC Snap, Touch Pro2 en Touch Diamond 2 krijgen allemaal gratis toegang tot de update van Windows Mobile 6.5. In oktober kunnen zij hun toestel met dit vernieuwde besturingssysteem up to date brengen.

Afgelopen vrijdag meldden we al dat de Toshiba TG01 gratis toegang kreeg tot de update van Windows Mobile. In oktober komt deze nieuwe versie van het besturingssysteem uit en ook HTC biedt nu voor klanten de mogelijkheid om hun toestel kostenloos te updaten. Het zal gaan om bellers die een Snap, Touch Pro2 of een Touch Diamond 2 in hun bezit hebben.

Schijnbaar verwachten producenten veel van de nieuwe Windows Mobile van Microsoft. Naast HTC en Toshiba zijn ook Nokia en LG al van plan om een aantal van hun toestellen te voorzien van WinMo 6.5.

Update 7 oktober: Kijk voor de beschikbaarheid van Window Mobile 6.5 naar het nieuwsbericht 'Windows Mobile 6.5 update nu te downloaden voor Samsung Omnia II en QWERTY!'

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden