Vergelijk 2.487.595 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Acer Liquid E1 nu verkrijgbaar in Nederland

Door ,

De Acer Liquid E1 werd een maand geleden door Acer aangekondigd. Het was niet bekend wanneer we het toestel in de winkels konden verwachten. De smartphone dook echter vandaag bij verschillende Nederlandse webwinkels op voor nog geen 200 euro.

Een maand geleden introduceerde fabrikant Acer de Liquid E1. Een compacte smartphone van 4,5 inch met Android 4.1 (Jelly Bean). De prijs en beschikbaarheid werd niet door de fabrikant bekendgemaakt. Tot vandaag; het toestel dook opeens bij verschillende Nederlandse webwinkels op. Het toestel kost nog geen 200 euro en is direct leverbaar.

Acer maakt graag betaalbare smartphones, vaak ook met dual-sim. Dit is bij Acer Liquid E1 ook het geval; zijn broertje heeft daarom de naam Acer Liquid E1 Duo gekregen en is ook meteen te leveren. Deze heeft wel een iets duurdere prijs, namelijk 219 euro. Acer heeft met de E1-smartphones zijn betaalbare reputatie met aardige specificaties hoog gehouden. We zetten hieronder de eigenschappen voor je op een rijtje:

  • Redelijk compact 4,5 inch touchscreen met qHD-resolutie (540x960 pixels)
  • 1 GHz dualcore-processor met 1GB aan werkgeheugen
  • 4 GB interne opslag, deze is uit te breiden met een micro-sd-kaart
  • 5-megapixelcamera aan de achterkant; VGA-camera voorop (0,3 megapixel)
  • Draait op Android 4.1 (Jelly Bean); toegang tot de nieuwste apps!
  • Keuze uit single-sim of dual-sim

Acer Liquid E1

Acer Liquid E1 kopen?

Zie je zo'n middenklasser van Acer wel zitten? Bij GSMinfo.nl vergelijken we dagelijks ruim 500.000 prijzen bij bijna 60 webweinkels. Zo kunnen we je altijd de goedkoopste prijzen bieden. De Acer Liquid E1 krijg je in combinatie met een abonnement al vanaf 16 euro per maand gratis erbij. Een losse Acer Liquid E1 is te koop vanaf 193,41 euro.

De dual-sim versie met de naam Acer Liquid E1 Duo is iets duurder. Voor een losse Acer Liquid E1 Duo betaal je 219 euro. In combinatie met een abonnement krijg je de Acer Liquid E1 Duo al gratis vanaf 16 euro per maand.

Dual-sim: altijd bereikbaar op 2 simkaarten

Steeds meer smartphones zijn ook te koop in een dual-sim versie. Het handige van deze functionaliteit is dat je altijd bereikbaar bent op twee telefoonnummers. Ben je het bijvoorbeeld zat om telkens met twee toestellen te zeulen; een voor werk en de ander voor privé? Dan is een dual-sim smartphone ideaal. Ook voor mensen die gebruikmaken van 2 providers omdat ze dicht bij een landgrens wonen, kan de Acer Liquid E1 Duo een uitkomst zijn!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden