Vergelijk 2.557.270 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG geeft teaservideo van nieuwe smartphones vrij

Door ,

Op YoutTube is een teaservideo opgedoken waar LG een nieuwe serie smartphones laat zien. De toestellen hebben de letters G, L, V en F meegekregen en worden waarschijnlijk op het Mobile World Congress in Barcelona aangekondigd.

LG is duidelijk nog niet klaar met het onthullen van nieuwe modellen. Na de LG Optimus G Pro en de nieuwe L-serie met de LG Optimus L7 II, LG Optimus L5 II en de LG Optimus L3 II, geeft de fabrikant een nieuwe teaservideo vrij op YouTube. In de video zijn de letters G, L, V en F te zien. De letters zouden kunnen verwijzen naar toestel die op het Mobile World Congress te zien zijn.

Zo is er de G van de LG Optimus G en LG Optimus G Pro. De L zou kunnen staan voor de nieuwe L-serie en de V zou voor LG Optimus Vu of LG Optimus Vu II kunnen staan. Als laatste is er de F; ook dit zou een nieuw toestel kunnen betekenen. Het betekent in ieder geval dat LG van plan om veel toestellen mee te nemen naar Barcelona! 

LG in Barcelona

LG heeft haar persconferentie op maandagochtend 25 februari 2013 gepland. GSMinfo.nl is ook op het Mobile World Congress in Barcelona aanwezig waar het evenement gehouden zal worden en zal daar live verslag doen. Houd onze site dus in de gaten voor al het nieuws rondom de nieuwe LG-smartphones! 

Bron: Engadget

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden