Vergelijk 2.956.156 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 4.1 update voor Samsung Galaxy Note onderweg

Door ,

Eindelijk is het zover: Samsung is begonnen met het uitrollen van een Android 4.1 Jelly Bean update voor de eerste Galaxy Note.

Een update voor de Samsung Galaxy Note (de N7000) naar Android 4.1.2 Jelly Bean wordt op dit moment wereldwijd uitgerold, zo meldt SamMobile. De update is vooralsnog enkel in Azië verkrijgbaar, maar zal vermoedelijk binnen enkele weken ook in Nederland gedownload kunnen worden. Je kunt de update zowel via Samsung's KIES-software of over-the-air (OTA) met de telefoon zelf downloaden.

Samsung Galaxy Note

Nieuw in Android 4.1 Jelly Bean

De update geeft de Galaxy Note een grondige make-over. Het toestel krijgt met Android 4.1 Jelly Bean dezelfde nieuwe 'Nature'-interface die ook al op de Galaxy Note II en de Galaxy S III terug te vinden is. Functies die op die toestellen terug te vinden zijn, zoals Multi View, Smart Stay en Pop-Up Play zijn met de update ook beschikbaar op de Galaxy Note. Daarmee kun je makkelijker multitasken. Ook enkele widgets en nieuwe notificatiemogelijkheden zijn in Android 4.1 voor de Galaxy Note terug te vinden.

Google Now

Daarnaast brengt Android 4.1 Jelly Bean enkele vernieuwingen van Google met zich mee. Zo zou de Galaxy Note door de verbeteringen uit 'Project Butter' een stuk soepeler en vloeiender lopen. En de nieuwe, handige Google Now-dienst helpt je met het vinden van informatie vóór je ernaar op zoek moet. Op basis van je zoekgeschiedenis, je locatie en het tijdstip toont Google Now bijvoorbeeld file-informatie, vertrektijden van het openbaar vervoer, en zelfs bezienswaardigheden in de buurt.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden