Vergelijk 3.277.687 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Alcatel's eerste touchscreen telefoon: One Touch Mini

Door ,

Alcatel staat al jaren bekend om haar budget-telefoon. Met de One Touch Mini (OT-708) komt Alcatel met haar eerste touchscreen toestel.

Alcatel One Touch Mini (OT-708)We hadden al een tijdje niets meer gehoord van Alcatel, maar ineens was daar een persbericht. Alcatel - producent in aantrekkelijke budget-telefoons - slaat met de One Touch Mini (OT-708) de weg in van de touchscreentelefoons. Waarschijnlijk zal de One Touch Mini zich voornamelijk in de PrePaid branche gaan bewegen.

De One Touch Mini zal te verkrijgen zijn in de kleur zilver, acid groen en metallic blauw. Dit nieuwe toestel bestaat uit twee gedeelten. Het eerste gedeelte wordt gevormd door het touchscreen. Met dit touchscreen kun je in jouw toestelmenu je eigen structuur aanbrengen. Het tweede gedeelte wordt gevormd door de 'Sweep'-optie. Deze optie is geplaatst onder het touchscreen en geeft je de mogelijkheid om met één vinger door je eigen gecreëerde menu heen te scrollen.

Overige eigenschappen van de One Touch Mini zijn de 2,4 " display met 320x240 pixel resolutie, 1.3MP camera, Bluetooth, MP3 en de FM-radio. Daarnaast is een maximaal geheugen van 4GB te bereiken door middel van een microSD kaart.  Vooral de aantrekkelijk prijs (adviesprijs €59,99) maakt het toestel interessant.

Wat is jouw eerste reactie op deze Alcatel One Touch Mini? Laat een bericht achter en laat het ons weten!

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden