Vergelijk 2.843.621 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Ativ S nu te koop

Door ,

De eerste Samsung-smartphone met Windows Phone 8 is vanaf nu in Nederland te koop. De Samsung Ativ S heeft een 4,8 inch touchscreen en lijkt qua design erg op de Samsung Galaxy S III.

De Samsung Ativ S (GT-I8750) is vanaf nu bij veel Nederlandse webwinkels te koop. Het is Samsungs eerste smartphone met Windows Phone 8. Qua uiterlijk lijkt het toestel erg op de populaire Samsung Galaxy S III, maar de binnenkant ziet er wel wat anders uit.

We hebben daarom de belangrijkste eigenschappen voor je op een rijtje gezet:

  • Lekker groot scherm van 4,8 inch met HD-resolutie (720 bij 1280 pixels)
  • Supersnelle 1,5 GHz dualcore-processor met 1 GB RAM
  • Achterop 8-megapixelcamera en aan de voorkant eentje van 1,9 megapixel
  • 16 GB interne opslag: genoeg ruimte voor apps, foto's, video's en bestanden
  • Ontdek het nieuwe besturingssysteem Windows Phone 8!
  • Inclusief Microsoft-diensten als Microsoft Exchange, Microsoft Office Viewer en Windows Live

Samsung Ativ S

Samsung Ativ S kopen?

Wil je ook graag een Samsung-smartphone met Windows Phone 8? GSMinfo.nl vergelijkt dagelijk ruim 500.000 prijzen en heeft de goedkoopste voor je op een rijtje gezet. De Samsung Ativ S is op twee manieren te verkrijgen: met abonnement of als los toestel. Ben je op zoek naar een Samsung Ativ S in combinatie met een abonnement? Dan is hij al gratis vanaf 30,00 euro per maand. Een losse Samsung Ativ S is vanaf 498 euro te koop.

Windows Phone 8

Windows Phone 8 is eind oktober officieel door Microsoft gepresenteerd. Samsung was de eerste die zijn toestel met Windows Phone 8 aankondigde. Het meest opvallende aan deze nieuwe versie is het homescreen; hier is flink wat aan veranderd sinds de vorige versie (Windows Phone 7). Zo is het nu mogelijk om de Live Tiles van grootte te veranderen. Ook geven ze live-informatie weer, zoals je volgende agenda-afspraken. Microsoft heeft daarnaast ervoor gezorgd dat er processors met meerdere kernen worden ondersteund. Dat maakt de telefoons een stuk sneller.

Als laatste zijn er heel wat apps bijgekomen; zo is de online winkel met duizenden apps uitgebreid. Uiteraard horen daar je favoriete applicaties als Facebook, Twitter, WhatsApp, Angry Birds en Temple Run bij. Het is voor ontwikkelaars veel makkelijker geworden om software voor Windows Phone 8 te ontwikkelen en dat is goed te doen. Uiteraard heb je met de Samsung Ativ S ook toegang tot Microsoft-diensten als Exchange, Microsoft Office en natuurlijk Windows Live.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden