Vergelijk 4.229.124 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG: "Nog drie smartphones met Windows Mobile 6.5 in 2009"

Door ,

Gisteren kondigde LG aan dit jaar nog drie toestellen te lanceren. Waarschijnlijk gaat het om de GM730 en de GW550. Wat het derde mobieltje zal worden is nog een raadsel.

LG bleef nog wel wat vaag tijdens de aankondiging. Namen van toestellen werden nog niet gegeven. We moeten het met een aantal LG GM730aanwijzingen doen die ons de goede richting in moeten duwen. LG kon vertellen dat het alledrie smartphones worden die gebruikmaken van de laatste versie van Windows Mobile (6.5). Dit is niet zo verwonderlijk na de bekenmaking in februari van dit jaar dat Microsoft en LG een samenwerkingsverband zijn aangegaan voor Windows Mobile. 

LG wist te vertellen dat één van de nieuwe modellen een smartphone wordt met een volledig touchscreen. Met wat kennis uit het verleden kunnen we zeggen dat dit de GM730 zal zijn. Aanwezig op dit toestel is een 5MP camera, Bluetooth, MP3 speler en WiFi.

De tweede aangekondigde telefoon is een candybar met QWERTY-toetsenbord. We zijn er bijna zeker van dat dit de GW550 is. Tot nu toe werd /mobiele-telefoons/lg/gw550/specificatiesaangenomen dat op dit toestel WinMo 6.1 te vinden was, maar als we dit bericht geloven krijgt het een update.

Het derde toestel zal een slider worden met zowel QWERTY als touchscreen. Wat dit voor toestel moet worden is ons nog een raadsel. We laten ons verrassen. Misschien is het ook wel leuk als LG in de donkere herfstmaanden met een vrolijke verrassing gaat komen.

Tot slot vertelde LG dat zij in 2010 tien nieuwe modellen gaan presenteren. Dat is altijd lekker om in het vooruitzicht te hebben.

Update 7 oktober: Kijk voor de beschikbaarheid van Window Mobile 6.5 naar het nieuwsbericht 'Windows Mobile 6.5 update nu te downloaden voor Samsung Omnia II en QWERTY!'

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden