Vergelijk 4.221.858 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Binnenkort update Windows Mobile 6.5 beschikbaar voor Toshiba TG01

Door ,

De Toshiba TG01 wordt volgende maand verwacht in Nederland. Vooralsnog zal de nieuwe smartphone verschijnen met Windows Mobile 6.1. Daarvoor is nu al een update onderweg.

De Toshiba TG01 zal een directe concurrent gaan worden voor de Apple iPhone 3GS. De smartphone met een touchscreen van maar liefst 4,1 Toshiba TG01insch zal uitgebracht worden met Windows Mobile 6.1. Op zich een prima versie, maar we willen natuurlijk altijd meer en beter.

Windows Mobile 6.5 zal op 6 oktober wereldwijd beschikbaar worden. Vanaf dat moment is het dan ook mogelijk om je Toshiba TG01 te updaten. Voor GT01-bezitters is dit helemaal gratis!  Krijg je volgende maand dus je nieuwe smartphone binnen, dan kun je hem na een maand gratis extra vernieuwen.

Update 7 oktober: Kijk voor de beschikbaarheid van Window Mobile 6.5 naar het nieuwsbericht 'Windows Mobile 6.5 update nu te downloaden voor Samsung Omnia II en QWERTY!'

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden