Vergelijk 2.953.014 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus 4X HD, L7, L9 Android 4.1 update onderweg

Door , - 1 reactie

Drie prominente LG-smartphones zullen de komende maanden een update krijgen naar Android 4.1 Jelly Bean, zo maakte de fabrikant deze week bekend.

LG Optimus 4X HDDe LG Optimus L7, de Optimus L9 en de Optimus 4X HD krijgen in de eerste helft van 2013 een update naar Android 4.1 Jelly Bean. Dat maakte de Hong Kong-tak van fabrikant LG bekend op Facebook. Daarbij merkte LG wel op dat nog niet bekend is of de update ook buiten Hong Kong vrijgegeven zal worden, maar de kans dat de drie toestellen ook in Nederland bijgewerkt worden is groot. De fabrikant geeft geen verdere informatie over wanneer de update precies te verwachten valt, dus we zullen de komende maanden moeten afwachten.

Geen update voor Optimus L3 en L5?

Eerder maakte LG al bekend dat de Optimus G een update naar Android 4.1 Jelly Bean kan verwachten. LG heeft nog niet laten weten of ook de Optimus L3 en L5 een update krijgen, maar aangezien dit budgettoestellen zijn is de kans klein. Smartphones met Android 4.1 Jelly Bean zouden onder andere een stuk soepeler lopen, met vloeiendere menu's, door de verbeteringen die Google met 'Project Butter' heeft doorgevoerd. Daarnaast voegt Android 4.1 ook Google Now toe, een handige nieuwe dienst van Google die je informatie kan bieden vóór je er naar op zoek moet, op basis van je zoekgeschiedenis en je locatie.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden