Vergelijk 4.228.033 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung i5700 Galaxy Lite krijgt de naam 'Galaxy Spica'

Door ,

De Samsung i5700 Galaxy Lite moet een betaalbaar, jong androidmobieltje worden. Volgens bronnen zal de naam Galaxy Lite veranderd worden in Galaxy Spica. Ook kunnen we de eerste foto presenteren.

Samsung Galaxy SpicaHet bericht komt van de Franse website FrAndroid. Omdat deze website goede contacten heeft bij Bouyges Telecom - de France provider die de Galaxy Spica op de markt gaat brengen - had deze website de primeur. Waarschijnlijk zal het model dat te zien is op de foto niet het defenitieve ontwerp zijn van de nieuwe Samsung. Er zullen naar verwachting nog twee shortcut knoppen worden toegevoegd onder het scherm, nl. de Home- en de Web-knop.

De eerdere naam van de i5700, Galaxy Lite, zal dus vervangen worden door het meer fancy klinkende 'Galaxy Spica'. Het zal de tweede smartphone met Android (1.5 Cupcake) moeten worden van Samsung in navolging van de pas uitgebrachte i7500 Galaxy. De Galaxy Spica is echter bedoeld als goedkoper alternatief gericht op de jongere beller.

Eigenschappen die we in ieder geval al kunnen noemen zijn Wifi, GPS-ontvanger en de 800Mhz CPU proccer. Deze processer is dezelfde als die van de Omnia II. De Galaxy Spica zal daardoor een betere prestatie kunnen leveren dan de originele Galaxy. Die heeft namelijk een 528Mhz CPU processor.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden