Vergelijk 2.468.378 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

LG Optimus Black Android 4.0 update beschikbaar

Door , - 11 reacties

Een update voor de LG Optimus Black en de LG Optimus White naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich is eindelijk beschikbaar. De update heeft lange tijd op zich laten wachten.

LG Optimus BlackHet heeft even geduurd, maar eindelijk is het zover: de LG Optimus Black kan nu bijgewerkt worden naar Android 4.0 Ice Cream Sandwich. Dat maakte LG Nederland zojuist bekend op zijn Facebook-pagina. De witte variant, de LG Optimus White, kan ook met de update aan de slag. De Optimus Black is inmiddels bijna twee jaar oud, en Android 4.0 is ook al een tijdje niet meer de nieuwste versie van Google's mobiele besturingssysteem. Toch is het een leuke verrassing voor Optimus Black-bezitters, die de hoop wellicht al hadden opgegeven: we hoorden voor het laatst over de update in de zomer van 2012.

Nieuw in Android 4.0

Om de update de installeren ga je naar LG's site, en druk je op ' Software Update'. Nadat je vervolgens de instructies volgt kun je aan de slag met Android 4.0 op je Optimus Black of Optimus White. LG raadt wel aan eerst een back-up van je foto's en contacten te maken. De update zou enkele flinke verbeteringen met zich mee brengen: zo loopt Android 4.0 een stuk soepeler dan Android 2.3, en ook multitasken is prettiger. Daarnaast kun je met een Android 4.0-toestel Google's eigen Chrome-browser downloaden, en met Face Unlock kun je je smartphone unlocken met je gezicht.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden