Vergelijk 4.228.033 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Sony Ericsson Xperia Pureness aangekondigd

Door ,

Na LG lijkt nu ook Sony Ericsson met een gedeeltelijk transparante telefoon te komen. Het gaat om de Sony Ericsson Xperia Pureness die vandaag heel kort door Sony Ericsson is aangekondigd.

De Sony Ericsson Xperia Pureness zal een telefoon worden met een eenvoudig design maar wat wel opvalt is dat het een transparant scherm zal krijgen. Waarschijnlijk ziet Sony Ericsson het succes van de LG Crystal GD900 als aanleiding zelf ook een dergelijk product op de markt te brengen.

Sony Ericsson Xperia Pureness

Sony Ericsson Xperia Pureness

Veel is er helaas nog niet bekend over de Sony Ericsson Pureness, wat de specificaties zijn is dus nog niet verteld maar die zullen ongetwijfeld zeer binnenkort bekend zijn en uiteraard meteen op GSMinfo.nl worden geplaatst.

De Sony Ericsson Xperia Pureness zal gelimiteerd worden gelanceerd en vanaf november dit jaar verkrijbaar zijn, aldus Sony Ericsson in een persbericht van afgelopen middag. Hier onder een promotie filmpje...

Sony Ericsson zal vanaf nu ook haar nieuwe slagzin in gebruik gaan nemen waarmee ze zichzelf een nieuwe identiteit willen aanmeten. De merkboodschap is dan ook als volgt:

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden