Vergelijk 2.473.888 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC One SV nu te koop

Door ,

De HTC One SV is vanaf nu in Nederland verkrijgbaar. De One SV, een stijlvolle en krachtige Android-smartphone, is te koop bij verschillende Nederlandse webwinkels.

HTC One SVHTC breidt zijn One-assortiment verder uit: het Taiwanese bedrijf lanceert deze week de HTC One SV. De naam van de One SV lijkt te verwijzen naar een fusie tussen de One S en de One V, maar in werkelijkheid biedt de One SV gewoon uitstekende specificaties voor een betaalbare prijs. Daarnaast is de One SV, net zoals bijna alle smartphones van HTC de laatste tijd, voorzien van een stijvol uiterlijk. De specificaties van de HTC One SV op een rijtje:

  • 4,3 inch scherm met 480x800 resolutie
  • Krachtige 1,2 GHz dual-core processor
  • Loopt op Android 4.1 met HTC Sense 4+
  • 5 megapixel camera achterop, 1.6 megapixel camera
  • Met technologie van Beats Audio ingebouwd!

Wit en blauw verkrijgbaar

De HTC One SV wordt verkocht in twee kleuren. De voorkant is altijd zwart, maar voor de achterkant kan je kiezen tussen Blauw ('Pyrenees Blue') en wit ('Glacier White')'. Zoals het een HTC-smartphone betaamt heeft de One SV verder een dun en aantrekkelijk uiterlijk. Het 4,3 inch scherm is lekker groot, maar ook weer niet zó groot dat hij niet makkelijk in één hand of in je broekzak past.

Nu te koop

Je kunt de HTC One SV vanaf vandaag kopen bij verschillende Nederlandse webwinkels. GSMinfo.nl vergelijkt dagelijks meer dan 50 Nederlandse webwinkels, zodat je altijd een actueel overzicht van de laagste prijzen kunnen bieden. Een losse HTC One SV is op dit moment al verkrijgbaar vanaf 380 euro. Het is natuurlijk ook mogelijk om een gratis HTC One SV te bestellen in combinatie met een nieuw abonnement. Dat kan zelfs al vanaf 24 euro per maand.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden