Vergelijk 2.027.646 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC M4 en G2 lekken uit; onthulling nabij?

Door ,

Na de HTC M7 is nu ook de eerste informatie over de HTC M4 en de HTC G2 uitgelekt. Beide toestellen zouden zeer binnenkort al onthuld worden.

Wat HTC's vlaggenschip voor de komende maanden is ondertussen duidelijk: dat wordt de HTC M7. Deze week stuurde HTC uitnodigingen uit naar de pers om de onthulling van de M7 bij te wonen, en op een HTC-bijeenkomst (zie onderstaande video)  schreeuwt topman Peter Chu al enthousiast de naam van het toestel. Maar net als voorgaande jaren heeft HTC een complete line-up in de maak: naast het vlaggenschip verschijnen er ook HTC-smartphones met een vergelijkbaar design voor andere prijspunten. Dit jaar worden dat waarschijnlijk de HTC M4 en de HTC G2, zo meldt UnwiredView.

HTC M4

De HTC M4 zou een iets goedkopere variant van de M7 moeten worden, en is daarmee waarschijnlijk een opvolger van de HTC One S. Toch zijn de specs van de HTC M4 nog altijd prima: het toestel zou een 1,2 GHz dual-core processor krijgen, een 4,3 inch scherm met 720p-resolutie, en 2GB aan RAM-geheugen. De HTC M4 loopt op Android Jelly met HTC Sense 5.0, en is voorzien van 16 GB aan opslagruimte. Achterop zit een 13 megapixel camera.

HTC G2

Voor budgetliefhebbers is er ook nog de HTC G2, vermoedelijk de opvolger van de HTC Desire C. De specs van de HTC G2 zijn een stuk minder indrukwekkend, maar het toestel wordt dan ook een stuk goedkoper. De HTC G2 krijgt een 3,5 inch touchscreen met HVGA-resolutie, 512MB RAM-geheugen, en een 1 GHz single-core processor. Daarnaast heeft het toestel een 5 megapixel camera, 4GB opslagruimte, en loopt het op Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De batterij van de G2 lijkt aan de kleine kant te zijn: slechts 1400 mAh.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden