Vergelijk 4.229.124 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

T-Mobile Pulse gelanceerd door T-Mobile

Door ,

Vandaag maakte T-Mobile de lancering van haar nieuwe, exclusieve Android smartphone, de T-Mobile Pulse bekend. De T-Mobile Pulse volgt de T-Mobile G1 en de T-Mobile G2 Touch op en zit wederom vol met een uitbundige hoeveelheid interessante features.

Momenteel verschijnen er steeds meer smartphones draaiende op het Android besturingssysteem, de nieuwste telefoon die we aan de groeiende lijst mogen toevoegen is de T-Mobile Pulse welke ontwikkeld is in samenwerking met de fabrikant Huawei.

T-Mobile Pulse T-Mobile Pulse Voorkant

De T-Mobile Pulse

De T-Mobile Pulse is een krachtige en uitgebreide Android smartpone die onder anderen beschikt over een 3,2 megapixel autofocus camera, een 3,5 inch HVGA touchscreen HSDPA, Bluetooth, GPS, WiFi, een SD kaartslot en een trackbal voor navigatie door de interface. Het toestel is maar 13,5mm dik. Net zoals bijvoorbeeld de HTC Hero (14mm), is dit een zeer acceptabel formaat, vooral gezien de hardware die er in het dunne mobieltje te vinden is.

Net zoals de andere Android smartphones, zal ook de T-Mobile Pulse een internet-mobieltje bij uitstek zijn. Eerlijk gezegd heb je zonder internet (zij het WiFi of zij het mobiel internet) niet zo veel aan een Android smartphone. 

Het grote voordeel van het Android platform is dat ontwikkelaars van over de hele wereld applicaties kunnen schrijven die dan weer te downloaden zijn via de Android Market. Hier vinden we populaire applicaties zoals Google SkyMap, Layar en een haast eindeloze lijst aan games en toepassingen die direct op je mobiel te downloaden én installeren zijn. Ook de Google -en sociale netwerken integratie (denk aan Gmail, Google Calendar, Google Maps, Facebook, Flickr, Youtube, etc...) maken het Android platform een echte aanrader voor vrijwel iedereen die iets met internet doet of wil doen.

De T-Mobile Pulse heeft een maximale spreektijd van 3,5 uur en een standby tijd tot maximaal 300 uur. Er wordt een 2GB SD Geheugenkaart meegeleverd en Android 1.5 is standaard geinstalleerd. Verder wordt er zowel een witte als zwarte batterijcover geleverd.

De T-Mobile Pulse is vanaf begin oktober verkrijgbaar, aldus T-Mobile.

Bekijk nu alle informatie over en prijzen van de T-Mobile Pulse

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden