Vergelijk 3.026.198 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

'8 nieuwe Samsung-smartphones in de maak'

Door , - 1 reactie

Samsung zou in het eerste kwartaal van 2013 nog acht nieuwe smartphones willen uitbrengen. Het zouden alle acht mid-range Android-toestellen moeten zijn.

Samsung logoBij Samsung zouden ze grootse plannen hebben voor de komende maanden. Volgens SamMobile zou de fabrikant dit kwartaal nog acht nieuwe smartphones willen onthullen. Het zijn allen mid-range toestellen, wat wil zeggen dat het smartphones zijn die niet al te duur zijn en vooral een goede prijs/kwaliteit-verhoudingen. Daarnaast lopen alle acht van de nieuwe toestellen op Android. De complete lijst, met typenummers, volgens SamMobile:

  • GT-B9150 – Naam onbekend
  • GT-I8262 – Galaxy Core
  • GT-I9150 / GT-I9152 – Galaxy Fonblet 5.8
  • GT-I9205 – Galaxy Fonblet 6.3
  • GT-S5282 – Galaxy Star
  • GT-S5310 / GT-S5312 – Galaxy Pocket 2
  • GT-S6310 / GT-S6312 – Galaxy Young
  • GT-S6810 / GT-S6810P – Galaxy Frame

Onthulling op MWC?

Alle bovenstaande toestellen zouden nog dit kwartaal onthuld moeten worden. De kans is groot dat ze door Samsung volgende maand gepresenteerd worden op het Mobile World Congress in Barcelona. Of we daar ook alle acht van deze toestellen zullen zien is nog maar de vraag, maar het lijkt waarschijnlijk dat Samsung in ieder geval een paar verrassingen voor Barcelona gepland heeft.

Verdere info

Verdere informatie over de toestellen ontbreekt vooralsnog, maar we kunnen wel speculeren. Zo zijn we de twee Galaxy Fonblets een combinatie van een smartphone en een tablet: smartphones met hele grote schermen. De Galaxy  Pocket 2 en de Galaxy Young zijn waarschijnlijk opvolgers van respectievelijk de Galaxy Pocket en de Galaxy Y, simpele Android-smartphones met een lekker laag prijsje. En de Galaxy Star is een upgrade voor de Samsung Star 3: vorige Star-toestellen waren goedkope telefoons die op Samsung's eigen software liepen, maar met de Galaxy Star lijkt Samsung ook voor deze lijn de stap naar Android te maken.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden