Vergelijk 3.638.079 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Apple brengt iOS 6.1 uit voor iPhone en iPad

Door ,

Apple heeft gisteravond een nieuwe versie van haar besturingssysteem aangekondigd. iOS 6.1 is een kleine update en biedt verbeteringen voor Apple Maps en Siri, de spraakbesturing. De update is meteen te downloaden.

Apple was al een tijdje bezig met iOS 6.1 en bracht verschillende bètaversies uit. Gisteren werd de officiële update onthuld. De nieuwe versie is meteen te downloaden en beschikbaar voor de iPhone 5, iPhone 4G, iPhone 4 en iPhone 3GS. Ook de iPad 2, iPad 3, iPad 4, iPad mini en de iPod touch (vierde en vijfde generatie) kunnen worden bijgewerkt.

Kleine verbeteringen

De update is relatief klein, maar biedt wel een aantal verbeteringen. Zo is de LTE-ondersteuning voor verschillende landen bijgewerkt. Nederland lijkt echter niet in die lijst te staan. Daarnaast zijn de diensten Apple Maps en Siri (spraakbesturing) verbeterd. Ook heeft Apple een aantal bugs opgelost.

De Amerikaanse fabrikant heeft daarnaast laten weten dat er inmiddels ruim 800.000 apps in de App Store staan. Daarvan zijn er 300.000 alleen voor de iPad. Er zijn tot op heden 40 miljard apps gedownload en er is 7 miljard dollar aan de ontwikkelaars betaald.

Apple iPhone 5

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden