Vergelijk 2.357.809 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Windows Phone 7.8 update binnen een week, met extra apps

Door ,

Bezitters van een Nokia Lumia zouden uiterlijk binnen een week de Windows Phone 7.8-update moeten kunnen downloaden. Ook zou de update voorzien worden van enkele apps die voorheen exclusief voor Windows Phone 8 waren.

Nokia Lumia 800Update 30 januari: de update naar Windows Phone 7.8 wordt op dit moment wereldwijd uitgerold! Check voor meer informatie over de smartphones die de update ontvangen en wat er allemaal in de update te vinden is het artikel van GSMinfo.nl over de Windows Phone 7.8 update.

---

De release van Windows Phone 7.8 lijkt steeds dichterbij te zijn. Volgens de Britse provider O2 is de update uiterlijk eind januari beschikbaar. Verschillende andere bronnen spreken ook over een uiterste release van 31 januari. Het lijkt er wel op dat Nokia's Lumia-toestellen de update als eerste ontvangen. Heb je een Nokia Lumia 900, Lumia 800, Lumia 710 of Lumia 610 dan kun je wellicht dus al binnen een week met de update aan de slag; bezitters van een Samsung Omnia W of HTC Titan moeten wellicht iets langer wachten.

Extra apps

Daarnaast zou Nokia nog een leuke extra hebben voor alle Lumia's die bijgewerkt worden naar Windows Phone 7.8. Volgens WMPowerUser zal het namelijk ook mogelijk zijn allerlei apps te downloaden die tot nu toe nog alleen voor Windows Phone 8 beschikbaar zijn. Het gaat om Ringtone Maker, Contacts Transfer, Bluetooth Transfer, Nokia Counters, Photobeamer, en Angry Birds. Daarnaast zouden WP7.8-versies van Cinemagraph en Smartshoot in de maak zijn, apps die meer functies voor je camera bieden.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden