Vergelijk 2.007.939 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

HTC onthult telefoon-accessoire voor smartphone: HTC Mini

Door , - 1 reactie

Altijd een kleine telefoon willen hebben om je grote smartphone te vergezellen? Dan is er de HTC Mini, een klein toestel dat je kunt koppelen aan de forsere HTC Butterfly.

HTC onthulde vandaag de HTC Mini, een speciaal accessoire voor de HTC Butterfly. De Butterfly is HTC's vlaggenschip van het moment, een imposante Android-smartphone met een 5 inch scherm. Voor sommige mensen kan zo'n 5 inch scherm wel érg groot zijn, en zeker als je belt ziet het er misschien wat bizar uit. Voor die mensen is er nu de HTC Mini: een combinatie van een telefoon en afstandsbediening die je via NFC aan je Butterfly kunt koppelen.

HTC Mini

Bellen & meer

Zodra je je HTC Mini aan je HTC Butterfly hebt gekoppeld, kun je de Mini gebruiken om mensen op te bellen. Ook kun je de Mini gebruiken om door menu's te navigeren als je Butterfly zit aangesloten op een HDTV, en op het scherm van de Mini kun je SMS'jes, je agenda, en een gesprekkenlogboek terugvinden. Daarnaast kun je de Mini gebruiken om foto's te maken met de Butterfly, én om je  Butterfly te vinden als je hem even kwijt bent. 

Alleen in China

De HTC Mini wordt voorlopig alleen in China verkocht, en het is nog onduidelijk of HTC plannen heeft dit accessoire ook in de rest van de wereld uit te brengen. De kans is in ieder geval klein dat we de HTC Mini binnenkort in Nederland zullen zien: eerder werd al bekend dat de HTC Butterfly hier waarschijnlijk niet uitgebracht zal worden. HTC onthult zijn Europese plannen voor de eerste helft van 2013 waarschijnlijk eind februari op het Mobile World Congress in Barcelona; we houden je op de hoogte!

Bron: SlashGear

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden