Vergelijk 2.831.791 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy Xcover 2 en Galaxy Fonblet in de maak?

Door ,

Samsung zou twee opmerkelijke nieuwe Android-smartphones aan het ontwikkelen zijn. Het gaat om een opvolger voor de Xcover en een toestel met een 5,8 inch scherm.

Samsung Galaxy Xcover 2 S7710Samsung is van plan de Galaxy Xcover 2 en de Galaxy Fonblet te onthullen op het Mobile World Congress in Barcelona, dat eind februari plaats zal vinden. Dat melt SamMobile. De Galaxy Xcover 2 S7710 is een stof- en waterdichte stevige smartphone, de opvolger van de Galaxy Xcover. Het toestel loopt op Android 4.1/4.2 Jelly Bean, en krijgt een 4 inch WVGA-touchscreen. Daarnaast heeft de Galaxy Xcover 2 waarschijnlijk een 5 megapixel camera achterop en een VGA-camera voorop.

Releasedatum: dit voorjaar?

De meeste andere specificaties voor de Galaxy Xcover 2 zijn ook al uitgelekt: WiFi 802.11 a/b/h/n, HSPA+, Bluetooth 4.0 en micro-SD geheugenkaarten zouden allemaal worden ondersteund. Het toestel heeft 4GB opslagruimte meegeleverd, en een batterij van 1700 mAh. De afmetingen van de Galaxy Xcover 2 zijn 130,5x67,7x11,9 millimeter, met een gewicht van 148 gram. Samsung zou zowel een grijze ('Titan Gray') als een zwart/rode Xcover in de maak hebben, en van plan zijn het toestel dit voorjaar al uit te brengen.

Samsung Galaxy Fonblet: 5,8 inch dual-SIM?

De Samsung Galaxy Fonblet is een smartphone-versie van Samsung's forse MP3-speler, de Galaxy Player 5.8. De wat suffe 'Fonblet'-naam is een combinatie van 'Phone' en 'Tablet', en verwijst naar het grote 5,8 inch scherm dat het toestel zou hebben. De Galaxy Fonblet is géén opvolger van de Galaxy Note II het zou gaan om een nieuwe productlijn van Samsung. Verder weten we alleen dat de Galaxy Fonblet loopt op Android Jelly Bean, en waarschijnlijk dual-SIM zal ondersteunen. Hopelijk horen we meer op het Mobile World Congress.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden