Vergelijk 4.232.910 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Galaxy vanaf vandaag verkrijgbaar

Door ,

Samsung's eerste Android telefoon, de Samsung Galaxy is vanaf vandaag via GSMinfo.nl verkrijgbaar! Bestel de telefoon nu, en heb hem morgen nog in huis.

De Samsung Galaxy is een zeer hoogwaardig toestel, met alle functies die je van een smartphone mag verwachten. Hij beschikt over een groot 3.2 inch AMOLED touchscreen, 3G-internet, WiFi, een 5 megapixel camera en GPS. De Galaxy is daarom uitermate geschikt voor de zakelijke gebruiker.

Toch is de Galaxy ook voor de gewone gebruiker een prima telefoon, mede dankzij de uitgebreide mediafuncties en natuurlijk Google Android! Dit besturingssysteem is open source en voorziet de gebruiker van alle gemakken die de Google diensten ook bieden. Een filmpje of foto binnen 10 seconde geüpload naar het internet (bijvoorbeeld YouTube) of je mail? Geen probleem, met de Galaxy kan het. Bovendien kun je op de Android Market allerlei programma's downloaden die het gebruikersgemak verbeteren en leuker maken!

De Samsung Galaxy is vanaf vandaag bij onder meer Vodafone verkrijgbaar.

 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden