Vergelijk 3.075.313 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung verkoopt 100 miljoen Galaxy S-toestellen

Door ,

Samsung heeft bekendgemaakt dat het sinds de Galaxy S twee jaar geleden 100 miljoen Galaxy-smartphones heeft verkocht. Het nieuwste vlaggenschip, de Galaxy S III, is het bestverkochte toestel in de kortste tijd. Er gingen maar liefst 40 miljoen exemplaren in 7 maanden over de toonbank.

Het is geen geheim dat Samsung deze dagen goede zaken doet. Ieder toestel dat de fabrikant uitbrengt, lijkt een succes te worden. Zelfs de Samsung Galaxy Note waar eerder nog over getwijfeld werd. Sterker nog: sinds de lancering van de Samsung Galaxy S in mei 2010 heeft de fabrikant maar liefst 100 miljoen Galaxy-smartphones verkocht.

Samsung 100 miljoen

Eerder werd al bekend dat er 30 miljoen stuks van de Samsung Galaxy S III sinds mei 2012 zijn verkocht en daar zijn er dus nog eens 10 miljoen bovenop gekomen. De aankomende tijd zal dit aantal nog flink stijgen aangezien de Galaxy S III per dag namelijk 190.000 keer over de toonbank gaat. Ook de Galaxy S II is maar liefst 40 miljoen keer verkocht. Alleen heeft dit toestel er wat langer over gedaan; zo'n 20 maanden.

Inmiddels wachten we met smart op het volgende vlaggenschip in de Galaxy-lijn. Ook deze zal ongetwijfeld een grote hit worden.

Bron: Samsung

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden