Vergelijk 2.721.856 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Samsung Corby S3650 klaar om de Europese jeugd te veroveren

Door ,

Een weekje geleden lekte de telefoon al uit, maar nu zijn de definitieve specificaties en prijzen van de Samsung S3650 daadwerkelijk bekend.

De Samsung S3650, ook wel bekend onder het koosnaampje 'Corby', is een nieuwe touch screen van Samsung, die vermoedelijk moet gaan concurreren met low en midrange toestellen. De telefoon zal voorzien zijn van een 2.8 inch QVGA touchscreen, een 2 megapixelcamera, mp3-speler, FM-radio met RDS en een microSD slot.

Hoewel het toestel quad-band is, ontbreekt 3G, zodat internetten alleen mogelijk is over het relatief langzame GPRS. Bijzonder jammer als je het mij vraagt, want Samsung noemt de Corby een typische 'social networking telefoon.' Een voorbeeldje hiervan zijn de pop-ups, die automatisch na een ontvangen Twitter, Facebook of MySpace bericht verschijnen. De Samsung S3650 maakt verder gebruik van het TouchWiz interface óf het nieuwe Cartoon interface, die zal debuteren op dit toestel.

De prijs van de Samsung S3650 zal rond de €150 liggen en de datum van release gaat half september worden. Aan het uiterlijk en de specs te zien, zal de Corby zich voornamelijk op de jeugd richten.

 

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden