Vergelijk 2.876.041 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Android 4.1 update voor HTC One S beschikbaar

Door , - 1 reactie

Een klein kerstcadeautje voor bezitters van de HTC One S: een update naar Android 4.1 Jelly Bean staat nu klaar voor dit toestel!

HTC One SEen update naar Android 4.1 Jelly Bean voor de HTC One S wordt op dit moment uitgerold in Nederland. De update heeft versienummer 3.16.401.8 en is iets meer dan 600 MB. Je kunt de update over-the-air downloaden, wat betekent dat je hem kunt binnenhalen zonder dat je de One S hoeft aan te sluiten op je computer. Doordat de update vrij groot is raden we je aan hem enkel te downloaden met een WiFi-verbinding; download je hem over 3G, dan verbruik je namelijk wel erg  veel van je maandelijkse datagoed.

Nieuw in Android 4.1 en HTC Sense  4+

Zodra je je HTC One S bijwerkt, is het toestel voorzien van Android 4.1 Jelly Bean en HTC Sense 4+. Android 4.1 Jelly Bean brengt vooral veel snelheidsverbeteringen met zich mee, en zorgt ervoor dat je One S soepeler loopt. Ook is het notificatiemenu voorzien van uitgebreide informatie. HTC belooft in de Changelog verder nog een nieuwe gebruiksinterface die de performance van de camera verbetert, een nieuwe startpagina en Event/Map overzicht in de Gallerij-app, en verbetering bij Power Management.

Google Now

De grootste toevoeging aan Android 4.1 is Google Now. Deze nieuwe dienst van Google, die in Nederland Google Nu genoemd wordt, biedt je allerlei nuttige informatie voordat je er naar op zoek moet. Google Now kijkt bijvoorbeeld naar je locatie, het tijdstip, en je zoekgedrag, en toont je zo bijvoorbeeld wanneer je moet vertrekken voor je volgende afspraken op basis van files die mogelijk op je route staan, of interessante locaties in de buurt. Ook sportuitslagen, filmtijden in je lokale bioscoop en meer kunnen automatisch in Google Now getoond worden.

Automatische notificiatie

Omdat de update geleidelijk wordt uitgerold kan het zo zijn dat de update niet direct voor jouw HTC One S beschikbaar is. Je ontvangt als het goed is automatisch een notificatie zodra je de update kunt downloaden, al kun je het ook zelf checken door bij de Instellingen van de  HTC One S handmatig te zoeken naar een update.

Bron: AndroidWorld

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden