Vergelijk 2.509.845 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

BlackBerry N en BlackBerry 10-foto's lekken uit

Door ,

Foto's van het nieuwe BlackBerry-besturingssysteem zijn wederom uitgelekt. Ook zijn er nieuwe beelden opgedoken van de BlackBerry N, een BlackBerry met het nieuwe besturingssysteem en een fysiek toetsenbord.

Op 30 januari onthult RIM eindelijk BlackBerry 10, het nieuwe besturingssysteem waar de Canadese fabrikant inmiddels al meer dan een jaar aan werkt. RIM heeft hoge verwachtingen van BlackBerry 10: hoewel BlackBerry de laatste jaren ingehaald is door concurrentie van Google, Apple en Microsoft moet het nieuwe besturingssysteem de concurrentie toch weer aankunnen. Vandaag lekte een foto uit van de achterkant van de BlackBerry N, een nieuwe smartphone met BlackBerry 10 die waarschijnlijk voorzien is van een fysiek QWERTY-toetsenbord.

BlackBerry N-Series (BlackBerry X10)

BlackBerry 10 screenshots

Tegelijkertijd verschenen er óók screenshots van het nieuwe besturingssysteem zelf. Op CrackBerry zijn een behoorlijk aantal afbeeldingen te vinden die BlackBerry 10 tonen. Zo krijgen we onder andere het App Menu te zien, het Set Up-proces, BlackBerry Story Maker, en het 3D kompas dat zeer stijlvol is vormgegeven. We moeten nog een kleine maand wachten tot BlackBerry 10 officieel wordt gepresenteerd, maar onderstaande screenshots zien er in ieder geval vast zéér veelbelovend uit!

BlackBerry 10 screenshots

BlackBerry 10 screenshot

BlackBerry 10 screenshot - 3D kompas

BlackBerry 10 screenshots - BlackBerry Story Maker

Praat mee over dit artikel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden