Vergelijk 2.953.017 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Nokia Asha 309 nu te koop

Door ,

Vanaf deze week verkrijgbaar in Nederland: de Nokia Asha 309. Een goedkope telefoon van Nokia die stiekem tóch een smartphone is!

Nokia Asha 309De Nokia Asha 309 is sinds kort te koop in Nederland. Hoewel het lange tijd onzeker was of de Nokia Asha 309 wel in Nederland verkocht zou worden, is het budgetvriendelijke toestel hier nu toch te koop. Met de Asha-telefoons biedt Nokia veel smartphonegemak voor een budgetprijsje. Zo heeft de Asha 309 populaire apps als Facebook, Twitter en WhatsApp, zodat je overal ter wereld in contact kunt zijn met je vrienden. En omdat de Asha 309 naast 3G ook WiFi ondersteunt kun je op veel plaatsen gewoon gratis het internet op!

Nu te koop!

Helaas is het aantal winkels waar je de Nokia Asha 309 kunt kopen vrij beperkt, maar toch helpen we je bij GSMinfo.nl de goedkoopste abonnementen te vinden voor bij deze budgettopper. Zo krijg je al een gratis Nokia Asha 309 bij een abonnement vanaf 12 euro per maand. Liever een los toestel kopen zonder abonnement erbij? Dat kan natuurlijk ook. Een zwarte Nokia Asha 309 los is op dit moment te koop voor 109 euro.

Smartphone met budgetprijsje

Met de Nokia Asha 309 haal je meer in huis dan je misschien voor die prijs zou verwachten. Het is namelijk in veel opzichten gewoon een smartphone: het toestel heeft een 3 inch touchscreen, ondersteunt zowel 3G als WiFi, en er zijn duizenden apps voor te downloaden. Sterker nog: in samenwerking met Electronic Arts biedt Nokia aan alle bezitters van de Asha 309 maar liefst 40 gratis games! Volledige versies van populaire spellen als Tetris, De Sims en Need for Speed zijn gratis te downloaden op dit toestel.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerd toestel

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden