Vergelijk 2.380.788 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

BlackBerry Messenger 7 met belfunctie nu beschikbaar

Door ,

Een nieuwe versie van Blackberry Messenger is vandaag vrijgegeven door RIM. Met BlackBerry 7 kun je óók gratis VoIP-gesprekken voeren.

BlackBerry Messenger 7 is vanaf vandaag verkrijgbaar in BlackBerry App World. De nieuwste versie van BBM wordt geleidelijk wereldwijd uitgerold, waardoor het mogelijk nog een dag kan duren voordat de update ook in jouw App World terug te vinden is. Een beta van BlackBerry Messenger 7 werd vorige maand voor het eerst getoond, en de definitieve versie is dus snel gevolgd. BlackBerry Messenger 7 brengt verschillende nieuwe functies met zich mee, waaronder in-app meldingen voor toekomstige updates en de mogelijkheid om je BlackBerry ID-profiel te synchen in BBM.

BlackBerry Messenger Voice in BlackBerry Messenger 7

Nieuw: BBM Voice

De grootste toevoeging in BlackBerry Messenger 7 is echter de mogelijkheid om VoIP-gesprekken te voeren, met BBM Voice. Heb je een WiFi-verbinding op je BlackBerry, dan kun je je favoriete contacten nu niet alleen een berichtje sturen in BBM, maar ook gewoon direct opbellen. De gesprekken via VoIP zijn gratis en volledig geïntegreerd met de rest van BlackBerry Messenger, dus het is makkelijker dan ooit om gratis je vrienden te bellen op je BlackBerry. BlackBerry Messenger 7 is beschikbaar voor alle smartphones met BlackBerry OS 6.0 of hoger, zoals de BlackBerry Curve 9320 en de BlackBerry Bold 9790.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden