Vergelijk 2.832.387 mobiele telefoon aanbiedingen en vind de beste deal

Motorola maakt plannen Android 4.1 update bekend

Door ,

Goed nieuws voor bezitters van Motorola-smartphones: het Amerikaanse bedrijf heeft zijn Android 4.1 Jelly Bean-update plannen bekend gemaakt. In veel gevallen zul je nog tot begin 2013 moeten wachten.

Motorola RAZR HDMotorola zal een groot aantal smartphones bijwerken naar Android 4.1 Jelly Bean, zo maakte het bedrijf vandaag bekend. In een nieuw schema wordt duidelijk welke Motorola-smartphone wanneer een Android 4.1-update zal krijgen. Hoewel Motorola nauwelijks actief is op de Nederlandse markt, zijn er hier toch een aantal Motorola-smartphones verschenen de afgelopen maanden.

Motorola RAZR & RAZR Maxx

Allereerst is er de Motorola RAZR, die vorig jaar in Nederland verscheen. Een update naar Android 4.0 voor dit toestel werd afgelopen zomer uitgebracht, maar Motorola is nog niet klaar met dit toestel. Een update naar Android 4.1 Jelly Bean voor de Motorola RAZR voor sommige landen en providers zal in de nabije toekomst verschijnen. Hetzelfde geldt voor de Motorola RAZR Maxx, een smartphone met een extra grote batterij. Ook die telefoon wordt bijgewerkt, al wordt geen precieze releasedatum voor de update genoemd.

Motorola RAZR i & RAZR HD

De onlangs verschenen Motorola RAZR i krijgt óók een update naar Android 4.1 Jelly Bean, en wel in het eerste kwartaal van 2013. De RAZR i is één van de eerste smartphones met een processor van Intel, en ligt sinds enkele maanden in de winkels. Voor bezitters van de Motorola RAZR HD hebben we al helemaal goed nieuws: een Android 4.1 Jelly Bean-update voor dit toestel wordt vanaf nu wereldwijd uiterold. De RAZR HD wordt nauwelijks in Nederland verkocht, maar is een bijzonder toestel: het heeft namelijk een scherm dat van rand tot rand loopt.

Praat mee over dit artikel

Gerelateerde toestellen

De 5 populairste smartphones

Nieuwsbrief

Meld je aan voor de GSMinfo.nl nieuwsbrief en ontvang iedere week het laatste nieuws over smartphones en de beste aanbiedingen.

Nieuwstip insturen

Heb je een tip of suggestie voor de redactie van GSMinfo.nl? Laat dit dan aan ons weten.

Om GSMinfo.nl goed te laten functioneren, maken wij gebruik van cookies. Lees ons Cookiebeleid.

Feedback verzenden